ضرورت رعایت اخلاق حرفه‌ای در مواجهه با مردم و بیماران

انتشار محتوا: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۷:۱۴:۰۲ قبل از ظهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر و ستاد عفاف و حجاب دانشگاه بر رعایت پوشش و اخلاق حرفه‌ای در مواجهه با مردم و بویژه بیماران از سوی عموم دانشگاهیان تأکید کرد.
01

به گزارش وبدا، دکتر رضا احمدی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر و ستاد عفاف و حجاب دانشگاه که در محل سالن ابن سینا برگزار شد، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد باسعادت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، اظهار کرد: در سه ماهه تابستان، زیرساخت‌های آموزشی و رفاهی لازم برای بهره مندی دانشجویان در سال تحصیلی توسط معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی فراهم شده که جای تشکر و قدردانی دارد.

وی با تأکید بر احترام به قوانین و مقررات کشور، افزود: یکی از مواردی که به عنوان یک تکلیف هم در سطح جامعه و هم در سطح دانشگاه مطرح بوده بحث رعایت پوشش و اخلاق حرفه‌ای در مواجهه با مردم و بویژه بیماران از سوی عموم دانشگاهیان است.

رئیس دانشگاه با اشاره به ابلاغ آئین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان و دستیاران دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور پس از 10 سال تأخیر، ادامه داد: معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی وظیفه اجرای این آئین نامه را بر عهده دارند؛ ضمن اینکه کارنامه رفتار و پوشش حرفه‌ای دانشجویان باید توسط اساتید تکمیل شود.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حسن صادقی‌نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز گفت: اطلاع رسانی مفاد آئین نامه رفتار و پوشش حرفه‌ای دانشجویان و دستیاران به جامعه هدف و اساتید و کارکنان دانشگاه ضروری بوده و در گام بعدی باید در همه واحدهای زیرمجموعه به طور دقیق اجرا شود.

وی تصریح کرد: نظارت بر اجرای مفاد این آئین نامه نیز بر عهده معاونت فرهنگی و دانشجویی، شورای انضباطی و حراست دانشگاه بوده؛ ضمن اینکه همه واحدها بایستی همکاری لازم را داشته باشند.

دکتر جواد باقری رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز در این جلسه گفت: آئین نامه رفتار و پوشش حرفه ای دانشجویان و دستیاران در طی بیش از یک سال با برگزاری جلسات متعدد و مختلف معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی، آموزشی و درمان وزارتخانه و نیز مطالعه آئین‌نامه‌های موجود دانشگاه‌های اروپا و... تدوین و برای اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ گردید.

وی بیان کرد: دو مقوله حفظ ارزش‌های ایرانی اسلامی و ارزش‌های حرفه‌ای نظام سلامت از ابتدا در دستور کار کارگروه عفاف و حجاب وزارتخانه بوده که در قالب آئین‌نامه فعلی به ثمر نشست.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان اینکه اجرای این آئین‌نامه نیازمند یک برنامه‌ریزی دقیق و منسجم بوده است، خاطرنشان کرد: حوزه بالین به عنوان مهمترین بخش برای اجرای این آئین‌نامه به واسطه ضرورت رفتار و اخلاق حرفه‌ای برای نظام سلامت از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. شایان ذکر است در ادامه این جلسه اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود برای اجرا و نظارت بر اجرای این آئین‌نامه پرداختند.

طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس